U hodh ditën e sotme shorti i eliminatoreve të Europianit 2020. Goglat e vendosën Shqipërinë në Grupin H, së bashku me Francën, Islandën, Turqinë, Moladvinë dhe Andorrën.

Pas hedhjes së shortit, të gjitha federatat përkatëse përcaktuan kalendarin e ndeshjeve.

Kuqezinjtë e Panuccit do ta nisin rrugëtimin e tyre në datën 22 mars të vitit 2019 kundër Turqisë në shtëpi, ndërsa do ta përfundojnë më 17 nëntor të 2019 në shtëpi ndaj Francës.

Kalendari

Ndeshja e parë, 22 Mars 2019: Shqipëri-Turqi

Ndeshja e dytë, 25 Mars 2019: Andorra-Shqipëri

Ndeshja e tretë, 8 Qershor 2019: Islandë-Shqipëri

Ndeshja e katërt, 11 Qershor 2019: Shqipëri-Moldavi

Ndeshja e pestë, 7 Shtator 2019: Francë-Shqipëri

Ndeshja e gjashtë, 10 Shtator 2019: Shqipëri-Islandë

Ndeshja e shtatë, 11 Tetor 2019: Turqi-Shqipëri

Ndeshja e tetë, 14 Tetor 201: Moldavi-Shqipëri

Ndeshja e nëntë, 14 Nëntor 2019: Shqipëri-Andorra

Ndeshja e dhjetë, 19 Nëntor 2019: Shqipëri-Francë