Për t’u bërë pjesë e policisë duhet ta plotësoni edhe këtë kusht! (Foto)

Policia e Kosovës sot ka hapur konkursi për pranimin e zyrtarëve policorë.

Loading...

Bashkë me konkursin, janë publikuar edhe kushtet të cilat kandidatët duhet t’i plotësojnë.

Në mesin e kushteve minimale që duhet t’i plotësojnë kandidatët është edhe ai që të mos posedojnë në vend të dushëm tatuazhe, në fytyrë,qafë apo duar, transmeton Magazina.al

Kushtet minimale për aplikim janë:
Të jetë shtetas i Kosovës
Të jetë i moshës 18:30 vjeçar
Ta ketë të përfunduar shkollimin e mesëm
Të jetë në gjendje të mirë fizike, mentale dhe emocionale
Të mos jetë i dënuar për ndonjë vepër penale
Të mos posedojë në vend të dukshëm tatuazh (fytyrë, qafë, duar)
Të ketë integritet personale dhe vlera të lartë etike.

Ndryshe pas publikimit të konkursit, ka dal nga sistemi edhe ueb-faqja zyrtare e policisë për shkak të interesimit të madh.(http://www.kosovopolice.com/sq/mundesi-punesimi)./Magazina.al/