Për çfarë u shpërblye sot komuna e Ramiz Lladrovcit?

Ministria e Administrimit dhe Pushtetit Lokal ka mbajtur takimin e rregullt me institucionet lokale me ç’rast edhe ka bërë vlerësimin e tyre në përformancë të mirë e transparente karshi punëve dhe obligimeve ligjore që kanë.

Loading...

Me këtë rast, MAPL-ja, Komunës së Drenasit, përkatësisht kryetarit të saj, Ramiz Lladrovci i ka ndarë mirënjohje dhe ne bazë të përformancës së mirë të treguar ka fituar një çmim simbolik i cili do të ndahet ditëve në vazhdim nga MAPL-ja.