Për 24 orë në Kosovë ndodhën 26 aksidente trafiku

Gjatë 24 orëve të fundit në Kosovë kanë ndodhur 26 aksidente trafiku.

Sipas Policisë, 14 aksident kanë qenë me të lënduar në njerëz dhe dëme materiale.

Loading...

Përderisa 12 aksidente të tjera vetëm me dëme materiale, pa të lënduar.

Ndryshe, gjatë kësaj periudhe Policia e  Trafikut ka shqiptuar gjithsej 1 mijë e 10 tiketa trafiku.