PDK ka nevojë për Sami Lushtakun

Shkruan: Fehmi Rama

Loading...

Natyrshëm se qytetarët e vendit kanë deshirë që gjeneral #SamiLushtaku, të jetë me i pranishëm ne sferen publike.

Hashim Thaçi dhe Sami Lushtaku ishin motori i sukseve jo vetëm për PDK, por dhe për Kosovën.

Gjeneral, kemi nevojë për Ju! Kemi nevojë të shohim në publik! Ushtarët, miqtë dhe qytetarët duan që të kanë në ballë!

Ne e dim që Ju gjeneral nuk e dini çka është humbja, por kjo heshtje u juaia mendojmë që nuk i bënë mirë vendit, e as nder Ju-ve.

Aktivizohu, aktivizohu te shohim vendin të ec përpara, aktivizohu të shohim PDK të arrinë ne piedestale të larta!

Sinqerisht, Fehmi Rama.”

Fotografia e Fehmi Rama