Laguna e kaltërt në Islandë është një destinacionet më popullore të vendit.

Pothuajse 1.2 milion njerëz shkojnë për të notuar në ujërat blu në vitin 2017, tha një përfaqësues për ‘Business Insider’, transmeton Indeksonline.

Por, këto foto zhgënjyese tregojnë se Laguna nuk është gjithmonë aq idilike dhe fotogjenike sa duket në fotografi./Indeksonline/