Teksa turma është në sheshin para Kryeministrisë në Tiranë, mes gazit lotsjellës dhe vuvuzelave që po bëjnë zhurmë vazhdimisht, është parë derisa është rrëzuar një protestues.

Nuk dihet ende saktësisht se çfarë ka ndoshur me të. Protestuesit janë afruar pët ta ndihmuar, ndërkohë që abulanca e ka të vështirë të përshkojë rreth turmës.