Pamje nga aksidenti ku sot pësoi një këmbësore në Vushtrri

 

Një këmbësore është goditur nga vetura sot afër shkollës teknike në Vushtrri.

Një qytetar ka dërguar një video ku shihen qytetar dhe mjekë të tjerë duke u munduar t’i dalin në ndihmë asaj.

Për më shumë shihni video në vijim:

Video Player

00:00
00:28
Video Player