Pamje mahnitëse të Afrikës së Jugut të kapura nga droni (VIDEO)

Imagjinoni një version të vërtetë të jetës së “Mbretit Luan”, dhe pikërisht kjo është ajo që ju erdhi në mendje.

Videoja e mëposhtme që është bërë mbi Afrikën e Jugut me dron, duket mahnitëse.