KEDS ka bërë të ditur se do të ketë reduktime të energjisë elektrike në Skenderaj. Në njoftimin zyrtar të cilin e transmeton Gazeta Drenica Press thuhet se më 14.11.2018 në NS 110/10(20) kV Skenderaj do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Terrnavci (Kodi: 74000012) prej orës 10:00 deri ne ora  16:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Klina e Mesme, Klina e Epërme, Klina e Ulët, Tërnavci dhe Kuçica.

Arsyeja e ndërprerjes: Lidhja dhe lëshimi i trafove të reja.

Mirëmbajte të planifikuar

Më 14.11.2018 në TS 110/10(20)kV Skenderaj do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Turiqevci (Kodi:74000006) prej orës 10:00 deri në ora 16:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Llausha, Rakinica, Kopiliq i epërm, Kllodernica, Turiqefc, Buroj, Vojnik, Izbica, Ozrim, Kopiliq i ulte, Aqarevë .

Arsyeja e ndërprerjes: Mirembajtja Preventive. /Drenica Press/