Më 27.11.2018 në TS 35/10 kV Parku i Biznesit do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Llapushnik (Kodi: 16023003) prej orës 10:00 deri në ora 16:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Llapushnik, Orllat, Negroc, Vuqak, Xhurgjice, Shkolla LLapushnik dhe Kleqka e Re.

Arsyeja e ndërprerjes: Mirëmbajtja preventive.