Për rastin e vajzës nga Drenasi e cila ishte dyshohet se ishte viktimë e një abuzimi të dyfishtë, sot është protestuar edhe në Vushtrri.

Këtë protestë e kanë organizuar nxënës nga Vushtrria të tri shkollave Lutfi Musiqi, Gjimnazi Eqrem Qabej, si dhe Shkolla e Mesme “Bahri Haxha”.

Protesta është zhvilluar para stacionit policor në Vushtrri, për të vazhduar me një marshim deri te sheshi “Hasan Prishtina”.

Protestës i janë bashknagjitur edher kryetari Tahiri dhe zyrtarë të tjerë komunalë.

No tags for this post.