Nxënësit nga Drenica bëjn mrekulli me këtë llogo për 10 vjetorin e Pavarësisë së Kosovës (FOTO)

Nxënësit e shkollës fillore “Deshmorët e Qendreses” II, në Terstenik të Drenasit, me rastin e shënimit të 10 Vjetorit të Pavarësisë së Kosovës kanë krijuar një llogo të mrekullueshme për të nderuar shënimin e 10 vjetorit të Pavarësisë, transmeton Drenica Press.

Kjo llogo është përgatitur nga nxënësit e kësaj shkolle, ku është bërë kombinimi i llogos zyrtare për 10 vjetorin dhe figura e heroit kombëtar Adem Jashari./drenica press/