“Nuk do të jetoja në Drenas edhe sikur të m’i jepnin paratë e krejt botës”

“Nuk do të jetoja në Drenas edhe sikur të m’i jepnin paratë e krejt botës”

Kështu kishte deklaruar për një gazetë Izraelite ish drejtor i Institutit Hidro-Meteorologjik të Kosovës, Sylë Tahirsylaj që ishte përgjegjës për nivelin e helmimit në tokë dhe ujë. Ai kishte thënë se masa helmuese që emetohet në ajër dhe ajo që përzihet me ujë mund të shkaktojë shumë lloje kanceri, probleme fertiliteti, pengesa në frymëmarrje dhe sëmundje të tjera./Eko-Shneta