Nuk do ta besoni se me çfarë nofke e thirrte Adem Jashari, Ramiz Lladrovcin

Ramiz Lladrovci ka treguar se si e thërriste atë gjatë luftës Adem Jashari.
Ai në një emision në RTV21 është pyetur nëse ka pasur nofkë, sikurse kanë pasur luftëtarët tjerë.

Loading...

“Adem Jashari më shihke e më thojke ‘Vesh’”, tha Lladrovci.

Lladrovci ka treguar edhe për arsyet se përse e thërrisnin me këtë nofkë.

“Ai më ka thënë ashtu se kur jam kanë i vogël e kam kallë 1 dhomë me benzinë, e qaty e kam djegë edhe veshin. E për atë më thirrke ‘Vesh’”, tha Lladrovci.

Lladrovci ka treguar po ashtu se nuk ka marrë pjesë në luftë dhe se ka qenë larg fronteve. Kjo sepse, sipas tij, kështu i ishte përcaktuar veprimtaria nga Komanda.