Njoftim me rëndësi për fermerët e Skenderajt

Loading...

Komuna e skënderajt ka njoftuar fermët e saj se shtyhet afati përtq aplikuar për projektin nga komuna, USAID dhe Agro-Florentina.

 

Detajet i gjeni në njoftimin e komunës.

 

Klikoni shpalljen 

Njoftim-per-vazhdimin-e-afatit-per-Mullagen-e-Zeze