Valmira Nura- Sogojeva tash e sa vite jeton në Suedi.

Aktualisht ajo është e punësuar në një prej burgjeve atje,  ku dhe kryen detyrën e saj si infermiere, transmeton Indeksonline.

Ajo poashtu është në specializim, dega psikiatri.

Kujtojmë faktin, se jo pak shqiptarë japin kontributin e tyre në profile të ndryshme gjithandej botës. /Indeksonline/