Aktori Luan Jaha është i njohur tek ne si ‘Daja Skënder‘, shkruan GazetaBlic.

Ai u bë i njohur të seriali vendor ‘Familja Moderne‘, në rolin e dajës në këtë familje.

Në rolin e tij të ‘Dajës Skender‘ aktori në serial ishte profesor. Edhe pse ka kaluar kohë e madhe nga përfundimi i këtij seriali ende dëgjohet ajo shprehja me ‘fëmijët e Skënderit ska‘, fjalë të cilën e dëgjuam shumë shpesh në serial.

Aktualisht Luan Jaha është pedagog në Fakultetin e Arteve në Prishtinë, drejtimi i Aktrimit.

Edhe pse fytyrë publike aktori ka ditur të mbajë jetën e tij private mjaft sekrete, ai është i martuar dhe i ka tre fëmijë një vajzë dhe një djalë.

Aktori është aktiv në fushën e artit por rrallë herë e shohim si në rolin e ‘Dajës Skënder‘./GazetaBlic/