Skene krimi

Një grua në qytetin e Gjakovës ka kërcyer nga kati i dytë, ku dyshohet se ka tentuar vetëvrasjen.

Sinjalizuesit i kanë thënë mediumit se ngjarja ka ndodhur pak minuta më parë. Gjithnjë sipas sinjalizuesit gruaja aktualisht gjendet në spital dhe është jashtë rrezikut për jetë.

Deri më tani nuk dihet për ndonjë informacion tjetër.

No tags for this post.