Një futbollist ganez në prova te KF Drenica (FOTO)

 

Loading...

Futbollisti Ganez, Augustine Awiah i është bashkuar skuadrës së Drenicës e cila po qëndron në Durrës.

Ganezi tashmë do të ketë mundësinë që për një javë të shpalos vlerat e tij përballë shtabit teknik të klubit dhe më pas do të vendoset nëse ai do të vazhdoj më ekipin ose jo.

Fotografia e FC Drenica - Faqja Zyrtare