Nisma po forcohet në Skenderaj, ajo sot hapi edhe një nëndegë të saj në këtë fshat (FOTO)

Partia Nisma ka filluar të zgjerohet në Skenderaj, duke hapur nëndegët e saj nëpër fshatra të Skenderajt. Kështu gjatë ditës së sotme Nisma ka hapur nëndegën e saj edhe në fshatin Mekermal, transmeton Drenica Press.

Në një komunikatë nga Nisma në Skenderaj, ndër të tjera thuhet: “Pas formimit te nëndegeve ne Prekaz, Abri dhe Likoc sot Nisma formoi nëndegen edhe ne fshatin Makerrmal.
Pjesëmarrja dhe interesimi i qytetareve per themelimin e kësaj nëndege dëshmojne se zgjerimi i Nismes në komunen e Skenderajt do të vazhdoje.
Me miratimin e pjesëmarrësve dhe anetareve te rinj kryetar i nendeges se fshatit Makerrmal u zgjodh Astrit Xhinovci, i profilizuar me titull shkencor Master.
Dega e Nismes ne Skenderaj falënderon fshatin Makerrmal për mirepritjen dhe për përkrahjen.”/DRENICA PRESS/Fotografia e NISMA për Kosovën - Dega Skenderaj