Nga të reshurat e shumta atmosferike shpërthen kanalizimi në qendër të Vushtrrisë (Foto&Video)

Qyteti i Vushtrrisë sot u mbulua nga breshri dhe shiu i shumtë që ka rënë.

Loading...

Në pjesën e qytetit afër bankave, ka shpërthyer kanalizimi duke dalur në rrugë. Dalja e kanalizimit në rrugë rrezikon banorët pasi që e gjitha ajo pjesë e rrugës po kundërmon./VushtrriaCity.com/

Video e publikuar nga Veton Maloku në Facebook: