Një grua e mbuluar nga Skënderaj ka arritur të hyjë në Librin Botëror të Rekordeve Guinness, pasi ka bërë lulen më të madhe në botë nga një letër e vetme.

Ajo thotë se është paragjykuar vetëm e vetëm pse është myslimane dhe është e mbuluar. /rel/