Në Skenderaj, Policia ndalon një boshnjak dhe një shqiptar për shkak të një pushke

Siç raporton Policia e Kosovës në Skenderaj është konfiskuar një pushkë gjuteia një boshnjaku gjatë një patrullimit në veturën e tij, transmeton Drenica Press.

Loading...

Tutje Policia në raportin e saj thotë: Raportohet se gjatë kontrollit në veturën e të dyshuarve një mashkull boshnjak dhe një mashkulli shqiptar është gjetur dhe është konfiskuar një pushkë gjuetie. Me vendim të prokurorit rasti shkon në procedurë të rregullt