Në Skenderaj ka filluar Edicioni i Trembëdhjetë i Festivalit Gjithëkombëtar “Tetatrot Shkollore Drenushat” 2018 (FOTO)

Festivali po mbahet në vigjile të Ditës së Çlirimit të Skenderajt, organizuar nga Komuna e Skenderajt.

Festivali në fjalë ka karakter garues dhe ka për qëllim zbulimin dhe avancimin e artistëve të vegjël, aktivizimin e mësimdhënësve dhe shkollave.

Fotografia e Komuna Skenderaj

Fotografia e Komuna Skenderaj

Fotografia e Komuna Skenderaj