Në shkollën “Halil Bajraktari” fotografohet vota

????????????????????????????????????

Ne vendvotimin numër katër në Qendrën e Votimit në shkollën e mesme të ulët “Halil Bajraktari në Drenas II një person ka fotografuar votën e tij.

Loading...

Sipas vëzhguesve, rasti eshte raportuar tek komisioneret dhe Komisioni Qendror Zgjedhor po merret me rastin në fjalë, njofton Klan Kosova.