Në Runik të Skenderajt një person i sëmurë djeg një shtëpi dhe xhaminë e fshatit (VIDEO)

Për here të dytë Selman Sejdiut, iu dogj shtëpia nga një fqinji i tij, i sëmurë mental. Këtij iu shkaktuan goxha dëme materiale. Por, keqbërësi nuk u ndal me kaq. 34-vjeçari dogji edhe xhaminë e fshatit Runik.

Loading...

Kronikë nga Rejhane Selimi.