Në pastiqerinë ‘Jaffa’ në Mitrovicë konfiskohen prodhime të skaduara

 

Inspektorët komunalë në Mitrovicë kanë gjetur dhe konfiskuar në pastiqerinë ‘Jaffa’, produkte me afat të skaduar, të cilat paraqesin rrezik për qytetarët.

Drejtori i Drejtorisë së Inspeksionit në Komunën e Mitrovicës, Hysni Ahmeti, ka njoftuar se inspektorët e tij kanë konfiskua në këtë pastiqeri 328 paketime 200 gramëshe margarinë Teremyag – Ulker dhe Bizem me afat të skaduar për përdorim.

Ahmeti ka kërkon bashkëpunim më të ngushtë të qytetarëve me inspektorët e Komunës.