Në mesin e viktimave të aksidentit tragjik është edhe i riu Ajdin Ismaili (Aydın Ismaili)

Edhe Onur Sadiku është 19 vjeçari që ka ndërrur jetë mbrëmë në aksidentin e djeshëm në autostradën Tetovë-Shkup.

Për momentin katër viktima janë identifikuar Rametulla Abdurahimi, Jovica Trpevski, Onur Sadiku, Besim Kamberi, Esat Emrulai si dhe Ajdeni Ismaili.

Ende nuk dihet identiteti i 8 personave të tjerë që u aksidentuan dhe humbën jetën nga ky aksident.

Ndryshe sot ndërroi jetë edhe një i aksidentuar ku numri i të vdekurve ariti 15 dhe mbi 30 të lënduar.