Në Likoc po shënohet 20 vjetori i themelimit të Shtabit të Përgjithshëm të UÇK-së (Foto)

Kryetari i Partisë Demokratike të Kosovës, Kadri Veseli, po merrë pjesë në organizimin e Rinisë së PDKsë në Skenderaj, për shënimin e 20 vjetorit të themelimit të Shtabit të Përgjithshëm të UÇK-së.

Veseli është pritur nga Sami Lushtaku, kryetari i degës së PDK-së në Skënderaj, dhe shumë personalite tjera të kësaj partie dhe jetës publike.

Veseli dhe Lushtaku kanë folur për rëndësinë e këtij Shtabi, si dhe rëndësinë që duhet dhënë këtyre organizimeve për mos të harruar të kaluarën tonë të lavdishme./Drenicapress.info