Në Galicë të Vushtrrisë u shënua “Dita e Plisit”

Në fshatin Galicë të Vushtrrisë u shënua “Dita e Plisit”, edicioni i 41-të të këtij festivali që u mbajt në Kullën e “Azem dhe Shotë Galicës”

E veçanta e këtij shënimi ishte pjesëmarrja e poeteshave të cilat kanë qëndruar në Vushtrri për pjesëmarrjen në festivalin tashmë tradicional “Takimet e Poeteshave Shqiptare”.