Në 24 orët e fundit u shënuan 65 aksidente, 1 me fatalitet

Gjatë 24 orëve të fundit në vendin tonë u shënuan 65 aksidente komunikacioni.

Sipas statistikave zyrtare të Policisë së Kosovës, aksidente me të lënduar janë 27, ndërsa aksidente pa të lënduar 38, si dhe fatkeqësisht 1 aksident me fatalitet.

Statistikat e përgjithshme mund t’i gjeni më poshtë. /Drenica Press/