Ndërroi jetë Profesori dhe veterani i UÇK-së Burhan Kalisit

Njoftimi nga familjarët:

Ju njoftojë se ka ndrruar Jetë Prof. Burhan Kalisi , djali (Musli Kalisit). Varrimi itij behetë sot pas Namazit të Ikindis ne varrezat e fshatit Seçishtë.