Nasuf Aliu, kryetari komisionit zgjedhor në partinë Aleanca Kosova e Re, njëherish edhe kryetar i degës së AKR-së në Vushtrri, ishte mysafir në emisionin Kontakt të televizonit Tribuna.

Aliu ka folur për zgjedhjet në parti, për programin e partisë si dhe për ambiciet e kësaj partie në zgjedhjet e ardhshme.

Më gjerësishtë ndiqeni intervisten në emisionin Kontakt të televizionit Tribuna.

No tags for this post.