A mund ta gjeni se çfarë fshihet në këtë foto?

Kjo foto ka habitur miliona përdorues të internetit.
Përdoruesit e REDDIT janë të habitur nga ky objekt “i padukshëm” i fshehur në foto – kështu që mund të shihni se çfarë është?

Iluzione optike janë bërë për të tronditur trurin dhe disa mund t’ju lënë me gojë hapur, transmeton lajmi.net.

Në foto, duket se ekziston një gomë e vogël para syve dhe një doreze dere.

Por nëse ju shikoni më nga afër, ka diçka tjetër që fshihet në foto. A e dini se çfarë është?

Foto në të vërtetë tregon një makinë të zezë të pastër dhe lëmuar deri në pikën që është bërë e padukshme. /Lajmi.net/