Motorola do të rikthen telefonat me kapak

Lajme të mira për ata që dëshirojnë të ketë një celular me kapakë. “Motorola” do të rikthhet sërish me telefonat e saj që dikur u bën masiv në të gjithë botën.

Në fakt “Motorola” ishte e para kompani që krijoi telefonin me kapak, versionin Motorola RAZR, i cili tashmë do të vijë në një version më të avancuar. Para 8 vitesh ky model u shit në 130 copë në të gjithë botën.

Lajmi u njoftua nga “Lenovo”, i cili pak javë më parë bleu aksionet e “Motorolas”. Sipas saj, RAZR-i i ri do të ketë një procesor RAM shumë të fuqishëm dhe do të jetë i pajisur me një sistem android.

Megjithatë kjo nuk përbën më risi, pasi prototipëve me kapakë u janë rikthyer edhe “Samsung”, i cili tashmë ka hedhur në treg një model të ri, pas studimit të tregut.

tech-sot