Moti shumë i ftoftë dhe me borë, ushqejnë kafshët të cilat kanë nevojë për mbijetesë (VIDEO)

 

Dy persona nga Kamenica ne këtë mot të ftohtë dhe me borë kanë dalur në male për te shpërndarë ushqim për kafshet e egra që jetojnë aty, në menyrë që të mbijetojnë sa më lehtë në këtë ftoftë.

Fotografia e Arian Mavriqi