I morrën të vegjlit për vaksinim – Lopa vrapon si e çmendur pas veturës…

I morrën të vegjlit për vaksinim – Lopa vrapon si e çmendur pas veturës…Ky është momenti emocionues kur një lopë ka ndjekur pas një makinë pasi i morën të vegjlit e saj. Video e pulbikuar nga “New York Post” tregon lopën që vrapon pas makinës teksa sheh të vegjlit që janë të mbyllur në një kafaz.

Loading...

Ky rast vërteton më së miri se instikti i nënës është i dukshëm dhe tek kafshët. Rasti ka marë qindra e mijëra pëlqime dhe shpërndarje pasi dëshmon më së miri dashurinë e nënës, ndërsa sot qeniet njerzore fatkeqsisht janë ata që po braktisin dhe hedhin fëmijët e tyre nëpër qoshe të ndryshme.

Videon e dhimbshme mund ta shihni duke klikuar në hapsirën poshtë…