Me tensione e përplasje është zhvilluar sot gara për të zgjedhur kryetarin e fshatit të Klinës së Epërme të komunës së Skenderajt.

Për partinë e Kadri Veselit edhe kësaj radhe, punët nuk shkuan aq mirë. Kuvendi i cili kishte filluar për të zgjedhur një kryetar, në fund ka përfunduar me përleshje.

Një video e shkurtër po qarkullon nëpër rrjet ku shihet një tollobi e madhe dhe shtyrje në mes të të pranishmëve…