Mitrovicë, digjet pemishtja me 1150 trupa molle

????????????????????????????????????

Dje në orët e pasdites në fshatin Vinarc të Mitrovicës një pemishte me rreth 1150 trupa molle është përfshirë nga zjarri.

Në pronë po ashtu kanë qenë edhe pajisjet për mirëmbajte dhe ujitje të cilat dyshohet se janë djegur nga zjarri. Përveç dëmeve të mëdha materiale të shkaktuar nuk raportohet për të lënduar.