Ministri i Infrastrukturës Pal Lekaj nëpërmjet Facebookut ka njoftuar për gjendjen e rrugëve në vend pas reshjeve të borës.

Lekaj thotë se rrugët janë të kalueshme por me probleme në zonat malore.

Ai ka apeluar për kujdes të shtuar në trafik.

“Situata në rrugët e Kosovës pas fillimit të reshjeve të borës është në kushtet e normales. Probleme të theksuara janë në vendet malore, në rrugën e Prevallës, atë të Rugovës dhe në rrugën e Rozhajës që shpie në pikën kufitare me Malin e Zi. Kompanitë e kontraktuara janë në teren dhe po monitorojmë situatën. Thirrja jonë për të gjithë pjesëmarrësit në komunikacion është të keni kujdes gjatë vozitjes”, shkruan Lekaj.