Milloshevic është gjallë në Rusi me familje

Dyshimi se diaktorit Milosheviç pas “vdekjes” ende është gjallë dita ditës shtohen.

Sidomos pas asaj se në trupin e tij u gjet një drogë që shkakton një gjendje hutimi të përgjithshëm, e cila i kishte shkaktuar “vdekjen e përkohshme”.

Veç kësaj, të vërtetës më shumë i afrohet edhe fakti se askush nuk do të zhvarrosë trupin e tij për të mohuar ndonjë numër të teorive konspirative dhe dyshimin se Sllobodan Millosheviçi ende është gjallë.