Deputeti Milaim Zeka, ka kërkuar që ta marrë fjalën në seancën që po mbahet sot. Mirëpo, me të marrë fjalën nga kryesuesi Xhavit Haliti, Zeka ka bërë një gjest të pazakontë.

Ai ka thënë se e kërkoi që të flasë në Kuvend, vetëm për ta falenderuar Xhavit Halitin, që ia dha fjalën, shkruan Gazeta Blic.

“Test, test…Veç deshta me të falenderu edhe me të përshëndetë që ma dhe fjalën”, ka thënë Zeka.

Ky gjest ngjalli të qeshura në Kuvend.