Mësohet sa ulëse në Kuvend ka siguruar AKR

Në kuadër të listës së koalicionit PDK – AKR-LAA, partia e Pacollit, sipas të dhënave të publikuara deri më tani, do t’i ketë sigurt 4 përfaqësues, po me gjasë ky numër të shkoj deri në pesë.

Emrat që do ta përfaqësojnë AKR-në në Parlamentin e Kosovës, janë Behgjet Pacolli, Labinot Tahiri, Labinota Demi–Myrtezi dhe Refiqe Tërnava.

Deputeti i pestë në legjislativin e ardhshëm të Kosovës, pritet të jetë Korab Sejdiu, mirëpo ende nuk është e sigurt.