Adrian Maraj është një 28 vjeçar nga Vrella, Komuna e Istogut i cili vuan nga një sëmundje e rëndë ‘neuralgia perstens paretis thoracis’.

Pas dy operacioneve të vështira Ardiani duhet të operohet urgjent jashtë vendit për të tretën herë.

Ky operacion shumë i vështirë dhe shumë i nevojshëm duhet të kryeht në në Spitalin Medicana hospital Turqi. Për operimin e tij në Turqi nevojitet shuma prej 30.000 Euro.

Të ardhurat për familjen e Ardianit janë të pa përballueshme.

Tashmë situata e tij po përkeqësohet çdo ditë e më shumë dhe  jeta e të riut varet nga njerëzit e vullnetit të mirë.

Familja e Adrianit kërkon ndihmë për t’i kthyer buzëqeshjen Ardianit duke e mundur sëmundjen.

Këto janë numrat e llogarisë së Ardianit:

AÇOUNT NUMBER
1506001005293811

SWIFT CODE
RBKOXKPRXXX

IBAN NUMBER
XK051506001005293811

Ardian Maraj
Nr.kontakues

+38344407425 Për pagesa në Western Union dërgoni tek Arbenita Shaqiri