Mehmeti është 45 vjeçar dhe jeton në Minhen, ku ka hapur një restorant të vogël turk.

Letra që Mehmeti ka vendosur në derën e restorantit ka mahnitur njerëzit në qytet dhe më gjerë.

Mbishkrimi

Mehmeti, të cilin shumica e thërrasin “Memo” është një ish-biznesmen turk.

Pas dy martesave të pasuksesshme dhe bankrotimit, ai u bë shumë i varfër sa që u detyrua të marrë edhe paratë e fëmijëve.

Kur erdhi në Gjermani vendosi të hapë këtë restorant të vogël, që po mahnitë qytetin.

No tags for this post.