Mbahet krosi vjeshtor në Drenas (FOTO)

 

Drejtoria për Kulturë, Rini e Sport ne bashkëpunim edhe me Drejtorin e Arsimit, ka organizuar krosin vjeshtor 2018 me nxënës të shkollave fillore të mesme të ulëta për të gjitha kategoritë.

Ne këtë aktivitet sportiv për gara ne vrapim, kanë marrë pjesë 285 atlet nga të dy gjinitë.

Vendi i parë i takoj SHFMU “Arif Shala” dhe Gjimnazit “Gjergj Kastrioti-Skënderbeu”.

Për më të mirët u ndanë kupa, medalje dhe mirënjohje, ndërsa me mirënjohje u nderua edhe shërbimi mjekësor nga Qendra Kryesore e Mjekësisë Familjare “Dr.Hafir Shala”.

Fotografia e Komuna e Drenasit

Fotografia e Komuna e Drenasit