Qytetarët me këtë rast ftohen të jenë pjesë e marshit paqësor.

Shoqata Çamëria sot në Prishtinë do të organizojë “Marsh për Bashkim” të Preshevës, Medvegjës e Bujanovcit me Republikën e Kosovës, thuhet në njoftimin e Shoqatës Çamëria.

Marshi do të nisë nga Biblioteka Kombëtare në orën 11:00 dhe do të vazhdojë deri te sheshi “Skënderbeu”, transmeton lajmi.net.

Qytetarët me këtë rast ftohen të jenë pjesë e marshit paqësor, ndërkohë që Shoqata Çamëria sqaron se nuk ka të bëjë me parti politike, por për të mirën e të gjithë qytetarëve të Kosovës. /Lajmi.net/