Malisheva me një të punësuar unik (VIDEO)

Një person me nevoja të veçanta u punësua në zyren pritëse në komunën e Malishevës. Arben Krasniqi e mirëpriti punësimin. E të tilla angazhime po kërkohen edhe më shumë gjithandej vendit.

Kronikë nga Agan Hajdarhoxha.

Lexo tjetër  Ja cili ishte qëllimi i rusëve dhe serbëve të arrestuar në Kosovë