MAKINERIA PËR KORRJEN DHE PËRPUNIMIN E DOMATES

Leamington, On. Sep. 6, 2007. A harvesting crew works on a crop of tomatoes Thursday near Leamington. The farm is owned by Peter Brunato of Tri-B Farms Ltd and the tomatoes were bound for processing at the nearby Sun-Brite Canning Ltd. (The Windsor Star-Dan Janisse)

Domatja është një nga produktet që prodhohet masivisht në botë, pa të cilën shumë prej gatimeve tona nuk do të kishin kuptim.

Ne ju sjellim një video ku shihet makineria moderne për korrjen dhe përpunimin e domates./Gazeta Bujku